Betekenisvolle geschenken

Persoonlijke foto's, geïnspireerd op de natuur

Vanaf 100 euro gratis bezorgd


#32. Fotokunst voor Ziekenhuizen

Sinds deze week is mijn werk ook bij 'The Foundation for Photo/Art in Hospitals" te bekijken. Hopelijk brengt mijn fotokunst veel mensen warme lichtpuntjes van troost. Onderstaand de reactie van Elaine Poggi, oprichtster van deze stichting.

Lees meer »

#31. De helende kracht van kunst, kleur en licht

Januari was meteen een drukke maand met onder andere de Vakantiebeurs in Utrecht waar ik vanuit Nature Talks stond, een fotoshoot en het optimaliseren van mijn webshop. Ik ben mijn bedrijf steeds meer aan het inrichten richting heling en troost. Leuk om me hierin te verdiepen en het boek ‘Purpose-built' Art in Hospitals’ sluit enorm goed aan op mijn visie. Mijn voornemen om vanaf 2023 wekelijks te bloggen is helaas niet gelukt met alle andere werkzaamheden. In februari werk ik extra uren bij mijn opdrachtgever, maar vanaf maart wil ik echt vaker kennis met je gaan delen. In deze blog ga ik in op ‘Kunst met Purpose’ en de kracht van kunst, kleur en licht.

Lees meer »

#30. Terugblik 2022 & Vooruitblik 2023

Happy new year! De beste wensen voor het nieuwe jaar. Dat het een mooi, liefdevol en gezond 2023 mag worden waarin al jouw dromen uitkomen! Een jaar met warmte en licht(puntjes). In deze blog deel ik mijn afgelopen jaar met je en geef ik je een inkijkje naar het nieuwe jaar. Wat ging er in 2022 goed, wat minder, wat had ik anders willen doen en wat zijn mijn doelen voor komend jaar zijn de onderwerpen van deze blog.

Lees meer »

#28. Een kaarsje aansteken op Allerzielen

Het is weer tijd voor mijn wekelijkse blog. Een blog waarin ik van alles deel over heling, troost, rouw en spiritualiteit (dit in combinatie met kunst). Ik merk dat ik steeds meer focus in mijn business krijg. Zo fijn! Het zijn onderwerpen waarin ik mezelf in de afgelopen jaren volop heb ontwikkeld en ik hopelijk jou ook mee kan helpen. Gisteren las ik in de nieuwsbrief van de bibliotheek Eindhoven dat Isa Hoes en Merlijn Kamerling zondag 6 november naar het Natlab in Eindhoven komen om over hun rouwproces te vertellen. Ik heb direct een ticket besteld en ik ben erg benieuwd. Hierover binnenkort meer. Je leest verder in deze blog iets meer over Allerzielen. 

Lees meer »

#027. Expositie Ogentroost

Deze week zitten we heerlijk in een huisje op de Veluwe. Een combinatie van werken, in het veld fotograferen en lekker relaxen. Heerlijk na die drukke periode voor onder andere de jurering van de Nature Photographer of the Year-contest 2022 van de afgelopen weken. Beetje bijkomen. Eindelijk weer eens tijd maken voor mijn eigen fotografie, en ik wilde al een hele tijd naar de expositie Ogentroost. Vanuit het zuiden niet echt naast de deur, nu nog steeds niet echt, maar wel iets beter te bereiken.

Lees meer »

#026. Nieuw werk - Lichtpuntjes

Het was maanden en maanden geleden dat ik zelf het veld in ben geweest om te fotograferen. Eerlijk gezegd heb ik na het afronden van het fotografisch topjaar in maart mijn camera nog maar amper aangeraakt. Behoorlijk druk geweest en te weinig tijd voor mijn eigen fotografie en artistieke ontwikkeling gemaakt. Tot gistermorgen. Deze ochtend eindelijk weer eens een keertje op pad geweest samen met Helga. Ik moest er weer even inkomen, totdat ik de zonnestralen op de druppeltjes zag schitteren. Het smaakt nu absoluut weer naar meer en vaker! Ook ga ik vanaf nu weer wekelijk bloggen, dus stay tuned!

Lees meer »

#025. Mijn werk in de Night Vibes collectie bij Werk aan de Muur

Afgelopen maanden zijn er bij Werk aan de Muur veel toffe werken aangedragen voor de Night Vibes trend. Ook ik heb twee werken aangedragen, een foto uit mijn serie "Stardust" en eentje uit de serie "De reis". Inmiddels zijn alle sinds gisteren werken gecureerd en zijn alle bijzondere kunstwerken verzameld in deze collectie. Bij het cureren zijn werken uitgekozen die het beste aansloten bij de kenmerken van de collectie. Het resultaat? Een hele mooie collectie van 120 werken! Waaronder ook 1 van mijn werken! Erg leuk om door de selectie te zijn gekomen. Nieuwsgierig? Neem dan gerust een kijkje in mijn shop. https://lnkd.in/ez7QB6tr

Lees meer »

#024. Society6

Tijdens mijn vakantie in Canada zat ik na te denken hoe ik meer mensen met mijn fotokunst kan bereiken. Met mijn foto's hoop ik zoveel mogelijk mensen te steunen, kracht, warmte en hoop te bieden. Ik verkoop nu elke maand een aantal kaarten aan bijvoorbeeld uitvaartverzorgers en boekenwinkels. Maar ik wil graag meer mensen kunnen bereiken.Tijdens deze gedachtengang kwam ik een advertentie op Facebook tegen van Raisa Zwart over Print on Demand. Ik heb deze online cursus aangeschaft, meteen helemaal bekeken en ben nu consistent mijn shop op Society6 aan het vullen. Hoe tof zou het zijn als mijn werk over de hele wereld te vinden is?!Ook mijn shop op Werk aan de Muur ga ik in de komende maanden verder finetunen. Ik wil graag dat die dit jaar helemaal staat. Ik zal ook nieuw werk gaan plaatsen en in mijn archief duiken. Daar zitten ook beelden bij, en en dan met name van mijn reizen, die erg geschikt kunnen zijn voor in de gezondheidszorg.

Lees meer »

#021. Troostrijke tranen

Afgelopen week heb ik weer een aantal nieuwe beelden voor mijn fotoproject gemaakt, heerlijk. Komen er wellicht nieuwe samenwerkingen aan (woehoe, spannend)en was het verder een vrij relaxte week. Een week waarin we onze reis naar Canada hebben geboekt en ik veel losse actiepunten administratieve klusjes heb afgerond. Niet heel spannend, maar moet wel gebeuren. Zeker met bijna een maand vakantie in het vooruitzicht :-).

Lees meer »