#053. 13 dagen voor ons vertrek!

Gepubliceerd op 8 april 2024 om 11:42
13 dagen voor ons vertrek

Het begint nu toch echt op te schieten. Volgende week arriveren de verhuizers al om onze spullen naar Noorwegen te brengen. De afgelopen dagen waren gevuld met inpakken, koffie- en theedates met vriendinnen/ oud-collega's, het afronden van administratieve zaken zoals de kwartaalaangifte en de afwikkeling van mijn bedrijf in Nederland.

Ook heb ik genoten van de prachtige voorstelling "Journey into the Unknown" van Ronald Peeters, een avond vol met tien boeiende audiovisuele natuurverhalen. Het was erg inspirerend (en mooi on van Ronald te horen dat we elkaar wederzijds inspireren) voor mijn eigen werk en mijn bedrijf Troostkunst, dat ik in Noorwegen gewoon voort blijf zetten hoor.

Ik zat al een tijdje na te denken over een internationale naam, en afgelopen zaterdag viel alles op zijn plek: "Healing Heartworks" (door Nanda Bussers). De domeinnaam heb ik direct geregistreerd en vanaf mei ga ik hier verder aan werken. Zin in!

Gisterochtend heb ik ook wat tijd voor mezelf genomen tijdens een heerlijke en rustgevende natuurfotoworkshop "schilderen met licht", begeleid door Jolanda Vlastuin, om de oranjetipjes vast te leggen. Dit was mijn allereerste ontmoeting met deze prachtige vlinders met hun marmerachtige vleugels. Eén van de resultaten zie je in deze post.

De komende dagen staan naast mijn werk volledig in het teken van opruimen en inpakken. Dit is het voor nu, tot binnenkort. 
 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.