#054. Over een week zijn we in Oslo!

Gepubliceerd op 14 april 2024 om 19:19

Over een week zijn we in Oslo!

De afgelopen dagen waren gevuld met opruimen, inpakken en schoonmaken. Het is een flinke klus, maar gelukkig schiet het redelijk op en nadert het einde. Morgen gaan we aan de slag met het ordenen en inpakken van de onder andere de keukenspullen. De komende week komen de verhuizers en moeten we alles klaar hebben staan. Zodra de spullen zijn opgehaald, staat er nog een grote schoonmaak op het programma.

Verder heb ik aanstaande dinsdag mijn voorlopig laatste fysieke werkdag met mijn collega's. We werken al jaren voornamelijk online, maar vanaf 22 april zal alles voorlopig op afstand zijn.

Vrijdagavond ga ik met mijn jeugdvriendin naar Tjitske Reidinga in het Parktheater in Eindhoven. De kaartjes heb ik bijna een jaar geleden gekocht, toen hadden we nog geen idee wat voor avontuur ons te wachten stond .

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.