Welkom bij de online exposities van Troostkunst

In de exposities vangen we verschillende facetten van Troostkunst, waarbij elk kunstwerk een uniek emotioneel landschap onthult. Hieronder vind je een overzicht van de online exposities, waar de diepe verbinding tussen kunst en troost wordt verkend.

Ontdek de troostende en helende kracht van kunst en natuur. Deze expositie is bijvoorbeeld voor degenen die aan huis gebonden zijn, ziek zijn of zich in hun laatste levensfase bevinden.

Laat je betoveren door de pracht van Moeder Natuur en laat je voor even meeslepen door de prachtige beelden. Elke foto die je hier ziet, komt rechtstreeks uit mijn hart en draagt een zekere gevoeligheid met zich mee. Ervaar de kracht van kleur en laat jezelf onderdompelen in deze serene wereld.

De foto's uit de expositie zijn uiteraard ook te koop via bijvoorbeeld mijn online shop bij Werk aan de Muur, ook zijn de designs beschikbaar als bijvoorbeeld rouwkaartfoto. Neem gerust contact met me op voor meer informatie.


The circle of life

"Voelt een blad, als het van de boom valt in de winter, zich verslagen door de kou? 
De boom zegt tegen het blad: ‘Dat is de cyclus van het leven. Je denkt misschien dat je gaat sterven, maar je leeft in mij. Het is aan jou te danken dat ik leef, want ik kan ademen. 

Het is ook dankzij jou dat ik liefde heb gevoeld, 
want ik was in staat om schaduw te geven aan 
de vermoeide reiziger. 
Jouw leven is in mijn leven, wij zijn één geheel'."

Paolo Coelho


Frozen Memories

NatureHeart

"Frozen Memories" is een project dat de delicate schoonheid van rouwbloemen verkent door middel van fotografie. Elk beeld legt niet alleen de fysieke vorm van de bloem vast, maar ook de emoties en herinneringen die ermee verbonden zijn. In deze bevroren momenten wordt de vergankelijkheid van het leven vastgelegd, terwijl tegelijkertijd de tijdloze essentie van liefde en herinnering wordt gevierd. Elk bloemblaadje, elke nuance van kleur, vertelt een verhaal van liefde, verlies en de kracht van herinnering. Door deze rouwbloemen te fotograferen, wordt een eerbetoon gebracht aan degenen die we liefhadden en verloren, en worden hun herinneringen vereeuwigd in de prachtige en tijdloze taal van de natuur.

In de serene rust van de natuur, weerklinkt het kloppende hart van het leven zelf. "NatureHeart" is meer dan alleen een verzameling van natuurfoto's; het is een viering van de adembenemende schoonheid die onze wereld omringt.

Elke foto is vastgelegd met liefde en bewondering; elk beeld vertelt een verhaal van verwondering en harmonie.

"NatureHeart" nodigt je uit om te vertragen en je te laten betoveren door de magie van de natuur.


Jaarrond voor Alzheimer Cafe

Stap binnen in een wereld van rust en herinneringen met de collectie jaarrond natuurfoto's, speciaal samengesteld voor het Alzheimer Café.

In elk seizoen, van de bloeiende lente tot de knisperende winter, brengen deze foto's de schoonheid van de natuur tot leven. Ontdek de kleurenpracht van de bloeiende bloemen in de lente, voel de warme zonnestralen op je gezicht in de zomer, bewonder de gouden bladeren van de herfst en geniet van de verstilde sneeuwlandschappen in de winter.

Terwijl de seizoenen veranderen, blijft de natuur een constante bron van troost en verwondering.  

Troostkleuren

Troostkleuren: een regenboog van kleuren en lichtpuntjes.


Stardust

Een reis door tijd en ruimte

Whispers of Light and Color

Designs van troostkaartjes


Spiral Spectrum

Een kleurrijke reis naar binnen