De poort

In het betoverende schouwspel van paarse blaadjes, omarmd door water en licht, onthult zich een verhaal van mysterie en kracht. Het diepe paars, met zijn zachte gloed als van paars satijn, draagt de symboliek van spirituele groei en transformatie. Het water, als levenskracht, omhelst de bladeren met vloeibare tederheid.

Samen met het spel van licht ontstaat een symfonie van kleur die niet alleen de zintuigen betovert, maar ook de kracht van paars als een energiebron voor innerlijke wijsheid en rust benadrukt. Dit beeld nodigt uit tot contemplatie, waarin de paarse tonen als satijn een poort openen naar een diepere verbinding met de essentie van het leven.

Ben je geïnteresseerd in dit werk, maar wil je bijvoorbeeld een ander formaat of de foto op ander materiaal afgedrukt, neem dan gerust vrijblijvend contact met me op om de mogelijkheden te bespreken (nanda@troostkunst.nl). Of kijk bij mijn online shop bij Werk aan de Muur. De interieurfoto geeft een sfeerimpressie van dit werk in een groter formaat. Je bent van harte welkom om bij mij thuis de werken in het echt te bekijken.Formaat: 40 x 60 cm
Materiaal: 5mm acrylglas (glans)