In de betoverende foto van een rendiergewei, gehuld in ijzige blauwe en paarse tinten, ontplooit zich een redelijk abstracte pracht. Het ijskristallenkunstwerk ademt troost en heling, waarbij de vorstelijke kleuren een zachte omhelzing bieden. De koude nuances weven een serene melancholie die de ziel omarmt. 

Deze foto nodigt uit tot contemplatie, waarin de symboliek van het gewei en de koelte van ijskristallen samensmelt tot een kalmerende melodie. Het redelijk abstracte schouwspel creëert een poëtische ruimte voor reflectie, waar troost en heling zich verweven in de schittering van koude schakeringen.

Ben je geïnteresseerd in dit werk, maar wil je bijvoorbeeld een ander formaat of de foto op ander materiaal afgedrukt, neem dan gerust vrijblijvend contact met me op om de mogelijkheden te bespreken (nanda@troostkunst.nl). Of kijk bij mijn online shop bij Werk aan de Muur. De interieurfoto geeft een sfeerimpressie van dit werk in een groter formaat. Je bent van harte welkom om bij mij thuis de werken in het echt te bekijken. Deze foto is ook als losse fotoprint direct leverbaar.

Formaat: 40 x 60 cm
Materiaal: 5 mm acrylglas (glans)