#052. De dagen vliegen voorbij

Gepubliceerd op 3 april 2024 om 17:17
De dagen vliegen voorbij; over 18 dagen is het al zover! Leuk en spannend allemaal!

Afgelopen week draaide voornamelijk om "laatste keren", afscheid nemen en inspirerende gesprekken. Van het tekenen van het huurcontract tot een bezoek aan de kapper, het ophalen van mijn winterjas bij de stomerij en mijn legitimatiebewijs - al die kleine taken die toch gedaan moeten worden. En natuurlijk moest er ook worden ingepakt en opgeruimd, iets waar ik me de komende twee weken nog wel meer mee bezig zal houden.

Ik had bijvoorbeeld een prachtig gesprek met Miranda, een begeleider in het proces van sterven bij 'geliefd en gedragen'. Ook had ik weer eens afgesproken met Wendy, een holistisch coach. En ik heb genoten van een gezellig etentje met mijn jeugdvriendin Lindy, gevolgd door een bezoek aan 'Songs of Earth'. Deze documentaire over de vader van de filmmaker, met adembenemende natuurbeelden uit Noorwegen, was nu natuurlijk een extra bijzondere ervaring , vooral omdat de maker aanwezig was bij het Noorse Natuurfotofestival. Vanmiddag had ik in Den Bosch een gezellige koffieafspraak met Jolanda.

Afgelopen weekend bezochten Helga en ik het Van Gogh Museum in Nuenen. Terwijl we ons onderdompelden in het werk van deze meester, begin ik steeds meer inspiratie te krijgen voor mijn volgende fotoproject. In Noorwegen wil ik hier echt de tijd voor gaan nemen en weer het veld ingaan. Aarde en licht wordt waarschijnlijk het overkoepelende thema.

Zondag heb ik bijna de hele dag opgeruimd, ingepakt en herinneringen opgehaald tijdens het inpakken. Bij alles bekijk ik of ik het mee wil nemen naar Oslo. Het is een tijdrovende klus, maar ik vind het ook fijn om er rustig en met aandacht mee bezig te zijn.

Martijn was lekker in de tuin bezig en heeft onder andere een heerlijke Indiase curry klaargemaakt.

Mijn (voormalige) buurvrouw Ankie uit Eindhoven kwam langs om "de blauwe varen" uit mijn serie "Stardust" op te halen. Audrey vertelde me deze week nog dat ze zo tot rust komt bij het bekijken van mijn kunstwerken en er geen genoeg van krijgt. Geweldig toch om te horen.

Vandaag bracht ik 6 Healing Artworks naar het nieuwe crematorium in Nederweert, waar ik ook een rondleiding kreeg. Het wordt een prachtig all-in concept. Ik heb overigens nog 14 kunstwerken op voorraad, dus als je iemand kent voor wie het iets kan zijn, laat het me dan vooral weten. Dit is het voor nu, tot de volgende update!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.