#051. 26 dagen voor ons vertrek

Gepubliceerd op 26 maart 2024 om 20:20
26 dagen voor ons vertrek

Een blik terug op de afgelopen dagen! De dagen waren onder andere gevuld met opruimen, inpakken en het versturen van enkele van mijn fotokunstwerken. 'Goodbye Rose' vond zelfs twee nieuwe eigenaren, want ik heb zowel de grote als kleine versie hiervan verkocht. Op dit moment heb ik nog maar 13 Healing Artworks op voorraad, wat een heerlijk gevoel van ruimte in huis geeft. Door deze vrijgekomen ruimte borrelen ook nieuwe ideeën voor Troostkunst bij me. Maar ja, ik geloof dat ik eerst nog even wat andere prioriteiten heb .

Tussen deze bezigheden door beleefde ik kostbare momenten met mijn familie. Afgelopen zaterdag bracht ik samen met mijn oom een bezoek aan mijn moeders oudste zus en mijn neef. Dankzij de lange treinreis genoten we van waardevolle qualitytime, genietend van een heerlijk kopje koffie en cappuccino.

Gisteren had ik een erg fijne afspraak met Gerda Sinon, een rouwcoach. Haar warme woorden op Facebook zeggen eigenlijk al genoeg, mocht je nieuwsgierig zijn, lees dan gerust die post. En dan waren er ook nog de praktische zaken: een tandartscontrole waar meteen maar nieuwe foto's werden gemaakt, zodat ik daar de komende vier jaar weer vanaf ben. Ook heb ik pasfoto's laten maken voor de verlenging van mijn legitimatiebewijs. Er komt toch best wel wat kijken bij een emigratie .

Morgen staat er onder andere een (netwerk)gesprek met een holistisch coach op de agenda, gevolgd door een gezellig etentje en een bioscoopbezoek naar 'Songs of Earth' met mijn jeugdvriendin. In Oslo ben ik naar een lezing van de documentairemaker hiervan geweest. Niet dat ik er iets van begreep met mijn gebrek aan Noors. Gelukkig begint medio april onze taalles, dus daar komt verandering in. Donderdag komt Martijn weer even thuis. Hij heeft vanaf morgenmiddag een lang weekend vrij en gaat ongetwijfeld nog wat tijd in de tuin doorbrengen (nu het nog kan)... 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.