#024. Society6

Gepubliceerd op 28 augustus 2022 om 11:11

Tijdens mijn vakantie in Canada zat ik na te denken hoe ik meer mensen met mijn fotokunst kan bereiken. Met mijn foto's hoop ik zoveel mogelijk mensen te steunen, kracht, warmte en hoop te bieden. Ik verkoop nu elke maand een aantal kaarten aan bijvoorbeeld uitvaartverzorgers en boekenwinkels. Maar ik wil graag meer mensen kunnen bereiken.

Tijdens deze gedachtengang kwam ik een advertentie op Facebook tegen van Raisa Zwart over Print on Demand. Ik heb deze online cursus aangeschaft, meteen helemaal bekeken en ben nu consistent mijn shop op Society6 aan het vullen. Hoe tof zou het zijn als mijn werk over de hele wereld te vinden is?!

Ook mijn shop op Werk aan de Muur ga ik in de komende maanden verder finetunen. Ik wil graag dat die dit jaar helemaal staat. Ik zal ook nieuw werk gaan plaatsen en in mijn archief duiken. Daar zitten ook beelden bij, en en dan met name van mijn reizen, die erg geschikt kunnen zijn voor in de gezondheidszorg.

 

Mocht je nieuwsgierig zijn naar mijn shop bij Society6 of bij Werk aan de Muur. Neem dan gerust een kijkje.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.