• Troostende en helende kunst
  • Artistieke foto's, ge├»nspireerd door de natuur
  • Fine Art Fotografie

#025. Mijn werk in de Night Vibes collectie bij Werk aan de Muur

Gepubliceerd op 12 oktober 2022 om 11:11

Night Vibes


Afgelopen maanden zijn er bij Werk aan de Muur veel toffe werken aangedragen voor de Night Vibes trend. Ook ik heb twee werken aangedragen, een foto uit mijn serie "Stardust" en eentje uit de serie "De reis".

Inmiddels zijn alle sinds gisteren werken gecureerd en zijn alle bijzondere kunstwerken verzameld in deze collectie. Bij het cureren zijn werken uitgekozen die het beste aansloten bij de kenmerken van de collectie.

Het resultaat? Een hele mooie collectie van 120 werken! Waaronder ook 1 van mijn werken! Erg leuk om door de selectie te zijn gekomen. Nieuwsgierig? Neem dan gerust een kijkje in mijn shop. https://lnkd.in/ez7QB6tr


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.