#014. Samenwerking met RememberMe.nl

Gepubliceerd op 11 mei 2022 om 11:11

In deze blog vertel ik je meer over mijn nieuwe samenwerking met RememberMe.nl en hoe die tot stand is gekomen. Een paar weken geleden had ik telefonisch contact met een medewerker van RememberMe.nl. “Wat heb jij toch mooie troostgeschenken, kaarshouders, wenskaarten en schilderijen op je website staan”, zei ze. Na een korte stilte: ”Heb jij er wel eens aan had gedacht om jouw Troostproducten via ons platform aan te bieden?”

 

Afscheid met een gekleurd randje

RememberMe.nl heeft als missie om een persoonlijk afscheid te bieden, waar nabestaanden met een warm gevoel op terug kunnen kijken. Hun slogan is “Voor een afscheid met een gekleurd randje”. Zij werken samen met gepassioneerde bedrijven die kunnen helpen bij een persoonlijk afscheid en bij rouw. RememberMe.nl selecteert deze bedrijven met veel zorg, belangrijk vinden zij de persoonlijke aanpak en dat het een unieke product of dienst is.

Troostgeschenken via RememberMe.nl

Over de vraag of ik mijn Troostgeschenken via hun platform aan wil bieden, hoefde ik niet lang na te denken. Natuurlijk wil ik dat en ik ben dan ook trots en dankbaar dat ik hiervoor ben geselecteerd. Én, mijn online shop op RememberMe.nl is sinds vandaag live!

Klein gebaar van troost

Dit soort ontwikkelingen had ik twee jaar geleden, toen ik Troostkunst heb opgericht toch niet kunnen dromen. Ik blijf het zo bijzonder vinden om te zien dat zoveel kaarshouders, wenskaarten en schilderijen een mooie bestemming hebben gevonden. Met Troostkunst hoop ik troost, kracht, warmte en lichtpuntjes te geven in moeilijke(re) tijden. Een klein gebaar van troost.

 

Ben jij wellicht benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Neem gerust een kijkje op mijn website, of bel of mail me.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.