#047. Update van Troostkunst, emigratie naar Noorwegen en meer...

Gepubliceerd op 10 maart 2024 om 07:07

Op weg naar onze tijdelijke plek in Oslo!

Afgelopen maandag ben ik op m'n gemak vertrokken naar een hotel bij de luchthaven. Een comfortabele kamer met uitzicht op Eindhoven Airport. 's Middags heb ik op het panoramaterras genoten van het heerlijke zonnetje en een smoothie. Morgenochtend vlieg ik naar onze nieuwe tijdelijke woonplaats in Oslo, waar Martijn al sinds sinds afgelopen donderdag is.

Ik blijf twee weken, onder andere voor een afspraak bij het politiebureau en om hopelijk woningen te bezichtigen. Tot 1 mei heeft Martijn dankzij zijn werk een appartement geregeld. We hopen de komende weken een fijne permanente plek in de buurt van Oslo te vinden vanaf 1 mei. Ik heb mijn reis zo gepland dat ik ook in het weekend van 15 maart het Noorse Natuur Foto Festival (NNFF) kan bijwonen, ik ben hiervoor afgelopen november uitgenodigd door de organisatoren.

Op dinsdag 19 maart kom ik nog even terug naar Nederland om nog een en ander te regelen, verder in te pakken en de kat eten te geven . Waarschijnlijk vertrekken we rond 18 april definitief naar Noorwegen. Leuk en spannend allemaal!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.