Troostkunst » Fotoseries » NatureHeArt

NatureHeart

 

Je vindt hier een impressie van mijn artistieke & natuurfotografiebeelden. Dit portfolio heb ik in 2018 samengesteld met fotograaf Jeroen Toirkens. Ik vind het heerlijk om te experimenteren, mooie beelden te maken en daarmee jou te kunnen verwonderen. Mijn artistieke foto’s zijn geïnspireerd op de natuur en ik probeer hier altijd een creatieve draai aan te geven. 

 

Het creëren van persoonlijke originele kunstwerken en sfeer in huis, dat is wat ik het liefste doe. De schoonheid in het alledaagse vastleggen: van juist die kleine dingen waar een ander vaak snel aan voorbij loopt. Het maken van beelden waarin je weg kunt dromen en ontspannen. Het gevoel van Thuiskomen. Een moment van bezinning en reflectie. Een wereld om in weg te dromen.

 

Regelmatig krijg ik te horen dat ik “vanuit een realistische werkelijkheid de vertaling naar een poëtisch, surrealistisch en sfeervol beeld weet te maken. De beelden intrigeren, je ziet steeds iets nieuws, waardoor je je blijft verbazen en kijken. Als in een soort fantasiewereld.” Met mijn werk wil ik je kunnen raken en steunen in moeilijke tijden, en vooral rust- en genietmomentjes bieden.

 

Een van de mooiste opmerkingen die ik een tijdje geleden bij een expositie bij een zorginstelling kreeg was dan ook: ”Jouw werk raakt me, en komt voor mij precies op een goed moment.” Deze dame had privé een moeilijke periode en vond steun in mijn beeld. Dus laat je inspireren en verwonderen. Geniet je mee?