Verzendkosten 6,75 euro of gratis op te halen

Voor 13 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Persoonlijk contact


Troostkaarten 

Troostkaarten (setje van 5 stuks)

Troostkaarten (setje van 15 stuks)

Bestel je vijf troostkaarten, geef dan in het opmerkingenveld bij de bestelling even aan welke kaarten je graag wilt ontvangen. Geef je niks aan, dan maak ik zelf een mooie selectie van 5 verschillende wenskaarten.

Bestel je 15 troostkaarten, geef dan in het opmerkingenveld bij de bestelling even aan welke kaarten je graag wilt ontvangen. Geef je niks aan, dan maak ik zelf een mooie selectie van 15 verschillende wenskaarten. 

Troostkaartje sturen


Een troostkaartje sturen aan iemand die het moeilijk heeft door bijvoorbeeld een verdrietige gebeurtenis. Met een troostkaartje kan je iemand troost, steun, kracht en sterkte toewensen. Mijn troostkaarten zijn geschikt om te sturen aan iemand van wie een dierbare is overleden, iemand die (ernstig) ziek is, een operatie moet ondergaan of andere ingrijpende gebeurtenissen.

Ik weet nog goed hoe lastig ik het kon vinden om voor mijn moeder die ernstig ziek was een passend kaartje te vinden. Of te vrolijk, of een tekst die ik totaal niet bij de situatie vond passen. Om die reden heb ik blanco kaarten ontwikkeld, kaarten die geschikt zijn voor meerdere levensmomenten. Op deze kaart kan je dan je eigen bemoedigende en persoonlijke tekst schrijven.

Op deze pagina vind je een impressie van de verschillende mogelijkheden. In elk seizoen heb ik foto's gemaakt, dus het is mogelijk om een foto in een specifiek seizoen te kiezen. Ben je op zoek naar iets anders, neem dan gerust contact met me op. Ik heb duizenden beelden inmijn archief, dus de kans is groot dat wat jij zoekt er ook bij zit.


Een troostkaartje is een mooie manier om iemand die het om welke reden dan ook moeilijker is te laten weten dat je aan hem/haar denkt. Uit ervaring weet ik dat dat steun biedt en iemand goed doet.


Je kan er voor kiezen om de kaarten via de webshop te bestellen, maar ook door een e-mail te sturen naar info@troostkunst.nl en aan te geven wat je graag wilt ontvangen. 

Verzending vindt normaal plaats binnen 1 werkdag. Bij spoed (bijvoorbeeld bij een overlijden) is levering binnen 24 uur bij sommige producten in overleg mogelijk. Neem gerust contact met mij op om je wensen te bespreken en om te kijken wat ik voor je kan betekenen via info@troostkunst.nl, nandabussers@gmail.com of (+31) 06 23 71 33 62.