• Troostende en helende kunst
  • Artistieke foto's, geïnspireerd door de natuur
  • Fine Art Fotografie

Condoleancekaartjes 

Condoleancekaartjes (setje van 5 stuks)

Condoleancekaartjes (setje van 15 stuks)

Bestel je vijf condoleance kaarten, geef dan in het opmerkingenveld bij de bestelling even aan welke kaarten je graag wilt ontvangen. Geef je niks aan, dan maak ik zelf een mooie selectie van 5 verschillende wenskaarten.

Bestel je 15 condoleancekaarten, geef dan in het opmerkingenveld bij de bestelling even aan welke kaarten je graag wilt ontvangen. Geef je niks aan, dan maak ik zelf een mooie selectie van 15 verschillende wenskaarten. 

Condoleancekaartje sturen

Wanneer je iemand kent die een dierbare is verloren, wil je hem/haar graag steunen. Je kunt degenen een condoleance kaartje sturen om zo je condoleances over te brengen en om troost, steun, kracht en sterkte toe te wensen. Het sturen van een kaartje om medeleven mee te tonen is een gangbare en mooie manier. Speciaal hiervoor heb ik condoleancekaarten en troostkaarten ontwikkeld als klein lichtpuntje in deze donkere tijd. De condoleancekaarten zijn blanco, zodat je er zelf een passende en persoonlijke tekst op kan schrijven.

Natuurfoto's in elk seizoen

Op deze pagina vind je een impressie van de verschillende mogelijkheden. In elk seizoen heb ik foto's gemaakt, dus het is mogelijk om een foto in een specifiek seizoen te kiezen. Ben je op zoek naar iets anders, neem dan gerust contact met me op. Ik heb duizenden beelden inmijn archief, dus de kans is groot dat wat jij zoekt er ook bij zit.

 

Je kan er voor kiezen om de kaarten via de webshop te bestellen, maar ook door een e-mail te sturen naar info@troostkunst.nl en aan te geven wat je graag wilt ontvangen. 

Verzending vindt normaal plaats binnen 1 werkdag. Bij spoed (bijvoorbeeld bij een overlijden) is levering binnen 24 uur bij sommige producten in overleg mogelijk. Neem gerust contact met mij op om je wensen te bespreken en om te kijken wat ik voor je kan betekenen via nandabussers@gmail.com of (+31) 06 23 71 33 62.