#009. Uitnodiging voor Art Eindhoven, waar ik ook exposeer met Troostkunst

Gepubliceerd op 1 augustus 2021 om 14:54

Troostkunst op Art Eindhoven


Op zaterdag 4 en zondag 5 september vindt Art Eindhoven plaats, in het industriële Klokgebouw op Strijp S in Eindhoven. En omdat ik daar ook exposeer met onder andere mijn Troostkunst, deze 'blog'. Het is natuurlijk geen echte blog, maar ik wil jullie bij deze wel uitnodigen voor deze kunstbeurs :-).

Art Eindhoven is jouw bezoek meer dan waard: Art Eindhoven is in meerdere opzichten een unieke beurs. Een beurs met een rijk scala aan kunstwerken, een breed spectrum van kunst in grote verscheidenheid: schilderijen, beelden, foto’s en veel meer. En dat alles in prachtige uitvoeringen en veel toegepaste technieken. Hier vind je meer informatie: www.arteindhoven.nl.

Ik nodig je hierbij van harte uit om mijn stand (met standnummer 59) te komen bezoeken. Als mijn vriend/familie/relatie/bekende, mag ik je een gratis toegangskaart aanbieden (ter waarde van € 9,-). Mocht je hier gebruik van willen maken, stuur dan een mailtje aan me (nandbussers@gmail.com)

Ik zou het in ieder geval erg leuk vinden om je op anderhalve meter afstand figuurlijk de hand te mogen schudden tijdens Art Eindhoven! Graag tot dan!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.