• Troostende en helende kunst
  • Artistieke foto's, geĆÆnspireerd door de natuur
  • Fine Art Fotografie

#009. Uitnodiging voor Art Eindhoven, waar ik ook exposeer met Troostkunst

Gepubliceerd op 1 augustus 2021 om 14:54

Troostkunst op Art Eindhoven


Op zaterdag 4 en zondag 5 september vindt Art Eindhoven plaats, in het industriële Klokgebouw op Strijp S in Eindhoven. En omdat ik daar ook exposeer met onder andere mijn Troostkunst, deze 'blog'. Het is natuurlijk geen echte blog, maar ik wil jullie bij deze wel uitnodigen voor deze kunstbeurs :-).

Art Eindhoven is jouw bezoek meer dan waard: Art Eindhoven is in meerdere opzichten een unieke beurs. Een beurs met een rijk scala aan kunstwerken, een breed spectrum van kunst in grote verscheidenheid: schilderijen, beelden, foto’s en veel meer. En dat alles in prachtige uitvoeringen en veel toegepaste technieken. Hier vind je meer informatie: www.arteindhoven.nl.

Ik nodig je hierbij van harte uit om mijn stand (met standnummer 59) te komen bezoeken. Als mijn vriend/familie/relatie/bekende, mag ik je een gratis toegangskaart aanbieden (ter waarde van € 9,-). Mocht je hier gebruik van willen maken, stuur dan een mailtje aan me (nandbussers@gmail.com)

Ik zou het in ieder geval erg leuk vinden om je op anderhalve meter afstand figuurlijk de hand te mogen schudden tijdens Art Eindhoven! Graag tot dan!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.