Home » Troostkunst

Troostkunst

Verzending vindt normaal plaats binnen 1 tot 2 werkdagen. Door drukte bij PostNL kan de zending wat langer onderweg zijn dan gebruikelijk.

Bij spoed (bijvoorbeeld bij een overlijden) is levering binnen 24 uur in overleg mogelijk. Neem hiervoor vrijblijvend contact met mij op.

Het is soms lastig om voor iemand die een moeilijke tijd doormaakt een geschikt cadeau te vinden. Om iemand dan toch net dat beetje warmte en kracht te kunnen geven, een klein gebaar van troost, heb ik diverse troostgeschenken ontwikkeld:

 

Een kaarsje voor iemand branden die geopereerd gaat worden? Of een kaars om bij de foto van een dierbare te zetten? Ik heb diverse troostkaarsen in mijn collectie. 

Iemand een kaartje sturen om kracht en sterkte toe te wensen? Dat kan met de blanco wenskaarten die geschikt zijn voor meerdere levensmomenten. Bijvoorbeeld bij ziekte, een operatie of overlijden.

Uiteraard kan er ook een troostkunstwerk op maat gemaakt worden. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om een foto van jouw dierbare te combineren met mijn natuurfoto's.

 

Neem gerust contact met mij op om je wensen te bespreken en om te kijken wat ik voor je kan betekenen via info@troostkunst.nl

Op werkaandemuur en op www.heart-photostories.nl vind je meer van mijn werk.