Troostkunst » Troostcollectie » Rouwkaarten en bidprentjes

Rouwkaarten, bidprentjes en meer...

Uit ervaring weet ik dat het fijn is als bij een (naderend) afscheid een aantal zaken bij je uit handen worden genomen. Bij een (naderend) afscheid kan ik je met het volgende steunen:

Rouwkaarten en bidprentjes

Zoek je een mooie afbeelding voor op een rouwkaart of bidprentje? Ook dat is mogelijk. Neem dan gerust contact met me op om de wensen te bespreken. Voor elk seizoen heb ik passende natuurfoto's.

Troostkaarsen

Mijn troostkaarsen worden bijvoorbeeld ook wel eens op iemand zijn/haar kist gezet of bij een afscheidsceremonie.

Herinnerings- en afscheidsfotografie

Ook al heb ik op dit moment nog geen ervaring met uitvaartfotografie, het lijkt het mij erg dankbaar om dit te mogen doen. Om zo een dierbare herinnering vast te leggen in een mooi beeldverhaal. Wel heb ik veel oog voor details en ervaring opgedaan met het maken van beeldverhalen. Bij mijn reizen probeer ik ook altijd een bepaalde sfeer en emotie vast te leggen. Over mijn fotografie hoor ik vaker dat het poëtisch is met een bepaalde verstilling. Verder is het mogelijk dat ik een fotoboek maak van de foto's, zodat jij van het afscheid een dierbare en tastbare herinnering hebt. 

Collected memories - Troostcollages 

Ook kan ik een herinneringscollage op maat voor je maken. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om een foto van jouw dierbare te combineren met mijn natuurfoto's om zo een persoonlijke en unieke herinneringscollage samen te stellen. Ik neem altijd persoonlijk contact met je op om de wensen en mogelijkheden te bespreken.