Troostkunst » Troostcollectie

Troostkunst

Het is soms lastig om voor iemand die een moeilijke tijd doormaakt een geschikt cadeau te vinden. Om iemand dan toch net dat beetje warmte en kracht te kunnen geven, een klein gebaar van troost, heb ik diverse troostgeschenken ontwikkeld.

Troostkaarsen

Een kaarsje voor iemand branden die geopereerd gaat worden? Of een kaars om bij de foto van een dierbare te zetten? Ik heb diverse troostkaarsen in mijn collectie. 

Troostkaarten

Iemand een kaartje sturen om kracht en sterkte toe te wensen? Dat kan met de blanco wenskaarten die geschikt zijn voor meerdere levensmomenten. Bijvoorbeeld bij ziekte, een operatie of overlijden.

Troostcollages 

Uiteraard kan er ook een troostkunstwerk op maat gemaakt worden. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om een foto van jouw dierbare te combineren met mijn natuurfoto's om zo een persoonlijke en unieke herinneringscollage samen te stellen. Ik neem altijd persoonlijk contact met je op om de wensen en mogelijkheden te bespreken. 

Troostschilderijen
Mijn foto's kan je ook als schilderij (ingelijst door een professionele lijstenmaker, met een echte fine art uitstraling) bij me bestellen. Ben je benieuwd hoe mijn werk ik een bepaald interieur past? Hier krijg je onder andere een sfeerimpressie van mijn werk in kantoren, gezondheidsinstellingen en thuis in de woonkamer. Op werkaandemuur en op www.heart-photostories.nl vind je meer van mijn werk.

 


Verzending vindt normaal plaats binnen 1 tot 2 werkdagen. Door drukte bij PostNL en de leveranciers kan het helaas twee tot drie weken duren als ik een troostkaars bestel die ik niet meer in mijn assortiment heb.

Bij spoed (bijvoorbeeld bij een overlijden) is levering binnen 24 uur bij sommige producten in overleg mogelijk. 

Neem gerust contact met mij op om je wensen te bespreken en om te kijken wat ik voor je kan betekenen via info@troostkunst.nl, nandabussers@gmail.com of (+31) 06 23 71 33 62.