Home » Over mij & Contact

Een hart voor kunst, natuur en reizen!

 

Hoi, welkom op mijn site. Mijn naam is Nanda Bussers: een artistieke fotograaf met liefde én een hart voor kunst, natuur en reizen.

Ontsnapping en ontspanning
Na het overlijden van mijn ouders staat mijn leven op z'n kop. Puur als ontsnapping uit deze moeilijke tijd, pak ik mijn oude hobby fotografie weer op. Het brengt me een soort ontspanning. Waar het in het begin nog vooral om de registratie van mooie natuurbeelden gaat, ben ik het vertellen van een verhaal met mijn foto's steeds belangrijker gaan vinden.

Gevoelens uitdrukken
Een verhaal van betekenis. Het uitdrukken van een gevoel. Een verhaal om anderen op symbolische wijze mee te kunnen steunen. De fotocamera is voor mij meer een tool geworden waarmee ik dat kan bereiken.

Poëtische en abstracte fotografie
Mijn fotografie wordt vaak poëtisch en kunstzinnig genoemd. Met een bepaalde abstractie, oog voor details, kleuren, vormen en structuren. Symbolisch met diepgang.

Meer info?
Wil je meer over mij of over mijn werk weten? Neem dan gerust contact met me op door het formulier in te vullen of door een e-mail te sturen aan info@troostkunst.nl.

Nanda Bussers

 

Troostkunst
info@troostkunst.nl
06 - 23 71 33 62

 

Privacyverklaring Troostkunst
PDF – 36.8 KB 153 downloads

Troostkunst is een artistieke dochteronderneming van HeArt Photography & Storytelling. KvK: 71700412 I BTW-nummer: NL001815627B50